Este blog es para toda la comunidad educativa del Colegio Militar Gerneral Santander, aqui vamos a encontrar todo en cuanto a la dirrecion de grupo de 3-2 y la asignatura de inglés de 3-0 y 4-0 espero les guste y sea muy util para todos!!!
For my dear students!!!
" Always life is wonderful ............. enjoy it!!!
jueves, 21 de agosto de 2014
martes, 19 de agosto de 2014
martes, 29 de julio de 2014
READ AND TRASLATE THE TEXT !!! ONLY FORTH........
Description: The
Emperor Penguin is the world's largest and tallest penguin. It is also the
heaviest penguin, with some individuals recorded at nearly 100 pounds. Adults
have a black head, back, tail, and black wings. The underparts are dingy white.
The sides of the neck are marked with a large golden or yellow stripe. In
addition, there is a varying amount of gold on the upper breast. Like most
penguins, the Emperor Penguin has thick, waterproof feathers that cover the
entire body except for the bill and feet. Emperor Penguins normally live about
20 years in the wild, though some individuals have been recorded at 40 years of
age.
Diet: Crustaceans, krill, and small fish. Emperor Penguins will dive to
depths of 800 feet in search of food. Most dives last 3-6 minutes.
Predators: Sharks, Leopard Seals, Orcas. Chicks are vulnerable to
predation from South Polar Skuas.
Range: The
Emperor Penguin is found throughout the Antarctic perimeter. It is the only
species of penguin to breed during the Antarctic winter. Breeding takes place
about 60 miles from the coast in the Antarctic interior, where temperatures
regularly drop to -40 degrees Celsius. The trek from the Antarctic coastline to
the breeding grounds was the inspiration for "March of the Penguins".
Nesting: Female
Emperor Penguins lay a single egg in May or June. After the egg has been laid,
the female must immediately feed in the ocean. First, the egg is carefully
transported to the male, who incubates the egg under a brood patch that rests
above the feet. Occasionally, the transfer is unsuccessful and the egg rolls
onto the ice and instantaneously freezes.
The male will incubate the egg for up to 65 days! During this time, he
will not eat a single meal. In particularly cold days, hundreds of male penguins
may gather together in a compact huddle to warm themselves in the pounding
Antarctic winds. In about two months, the female returns and locates her mate
and chick by sound. She regurgitates food stored in her stomach to feed the
growing chick. The male then takes his turn feeding in the ocean and returns
after about a month, at which point both parents tend to the chick by
regurgitating food and keeping it off the ice. Once the chick is about seven
weeks old, it joins other chicks in a creche (huddle) to keep
warm.
Status: Populations of Emperor Penguins are thought to be stable.
Estimates indicate about
200,000 breeding pairs.
READ AND TRASLATE THE TEXT !!! ONLY THIRD.
Dolphins are marine mammals that are
related to whales and porpoises. A marine mammal is one that lives in the
water. Dolphins are found all over the world’s oceans as well as in rivers and
marshes. Dolphins are carnivores (meat-eaters) and feed on fish, squid and other
marine life They often swim together in groups called “pods.” They are thought
to have powerful eyesight and hearing, but do not have a sense ofsmell.
Dolphins come in different sizes. Some are
smaller than the average person, but others, such as the Orca, can be 30 feet long,
or more than five times as long as the average person.
Dolphins are thought to be very
intelligent and communicate with each other using clicks and whistles. All
dolphins are powerful swimmers. Have you ever seen a dolphin? Groups of dolphins
can often be seen bobbing in and out of waves close to the shoreline.
LA ESCUELA.....LOS 12 ERRORES DE LOS PADRES
11. Solventarles los problemas Otro comportamiento habitual y erróneo de los padres, según los educadores, es solventar los problemas de organización de sus hijos. "A las siete de la tarde el niño dice que falta tinta para imprimir el trabajo que ha de entregar al día siguiente y mandamos al abuelo que vaya corriendo a comprar un cartucho o que nos deje el suyo", ejemplifica Montenegro. Y enfatiza la importancia de dejar que los hijos afronten esos problemas solos "aunque eso suponga entregar un trabajo tarde y que le bajen la nota, porque si de mayor entrega tarde la declaración de la renta le aplicarán un recargo, por mucho que diga que el banco se retrasó en enviarle el extracto de sus cuentas; así es la vida, y han de aprender a organizarse y solucionar sus problemas desde pequeños".
Los educadores también rechazan la conducta permisiva de algunos padres que justifican los fracasos o errores de los hijos ante el maestro y la escuela alegando siempre una causa exterior o bien cuestionando la dificultad de la tarea o la idoneidad de los libros, de la materia o del propio profesor.
12. Vincular las tareas a castigos "Castigado a hacer los deberes" o "hasta que no acabes de leer no podrás ver la televisión" son frases habituales en muchas casas pero que, según los educadores, deberían erradicarse. En primer lugar, explican, porque el tiempo de realizar las tareas escolares debería ser un tiempo de tranquilidad y sosiego para trabajar, no de regañinas. En segundo lugar, porque el objetivo debe ser educar a los niños en el placer de la lectura o del estudio y no convertir esas actividades en un castigo. Y, por último, porque tampoco interesa que consideren la lectura o los deberes un peaje necesario para ver la televisión, jugar a la consola o salir con los amigos.
Espero este articulo de vanguardia liberal.... sea de gran ayuda para ustedes papitos!!!
Leer más: http://www.lavanguardia.com/estilos-de-vida/20130927/54388049724/escuela-los-12-errores-de-los-padres.html#ixzz38sPwqD7H
Síguenos en: https://twitter.com/@LaVanguardia | http://facebook.com/LaVanguardia
Suscribirse a:
Entradas (Atom)
.jpg)